Confidenţialitate

Toader Păun revine în weekend la Europa FM, în dimineți “de milioane”

Matinalul de weekend de la Europa FM, “O dimineață de milioane”,  va fi realizat, începând de sâmbătă, 10 septembrie, de Toader Păun.

În paralel, el va coordona în continuare departamentul de web al grupului Lagardere în România, de care se ocupă deja de mai bine de 2 ani.

Cu aceeași pasiune care îl însuflețește la radio, Teddy a reușit să facă din europafm.ro cel mai accesat website al unui post de radio din România (cu 269.190 de vizitatori unici în luna august 2016, față de radiozu.ro cu 224.966 și kissfm.ro cu 217.920).

Toader Păun a mai fost realizatorul emisiunii «O dimineață de milioane» până în toamna lui 2012, când a schimbat diminețile de weekend pe serile din timpul săptămânii, în «Clubul de seară» de la Europa FM.

De asemenea, el este sufletul oricărui proiect special gândit de Europa FM. Și-a petrecut întreaga iarnă pe pârtie în Poiana Brașov, de unde a transmis în direct și pe Europa FM. Iar întreaga vară a putut fi ascultat în «Ore de vară» de pe plaja Europa FM dintre Venus și Saturn.