Confidenţialitate

O dimineață de milioane cu peste 650.000 de prieteni

Potrivit ultimului studiu de audiență radio, realizat de Asociaţia pentru Audienţă Radio, în perioada 9 ianuarie – 23 aprilie,  peste 650.000 de persoane aleg să-și petreacă diminețile de sâmbătă și duminică cu emisiunea O dimineață de milioane pe frecvențele Europa FM din întreaga țară.

Sâmbătă, 528.000 de români se trezesc pe frecvențele Europa FM din toate orașele țării, O dimineață de milioane cu Toader Păun fiind cel mai ascultat program matinal din această zi la nivel urban – lider de piață absolut.

Fie că urmăriți să aflați care au fost cele mai importante știri ale săptămânii cu ajutorul rezumatului realizat de Valentin Chisoceanu, căutați destinații noi pentru relaxare cu Raluca Hatmanu, descoperiți gadgeturi și aplicații noi ghidați de Lucian Popescu sau aflați de la Victor Marin despre obiectele cu povești nespuse până acum, într-O dimineață de milioane aveți parte de toate acestea într-un perfect echilibru cu muzica atent selectată de la Europa FM.

Duminica aduce la Europa FM și oamenii de milioane, cei care fac lucruri remarcabile zi de zi dar ezită să iasă în față, poveștile lor fiind de fiecare dată completate cu un interviu extins în format video pe europafm.ro.

O dimineață de milioane cu Toader Păun este în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 8:00 la 11:00 la Europa FM