Confidenţialitate

Alina Eremia lansează, în Clubul de Seară, cel mai nou single: “Noi” | VIDEO

După super colaborarea cu The Motans pentru ”Din trecut”, Alina Eremia revine cu single-ul ”Noi”. În premieră la radio, piesa este adusă în cel mai mare club din România, Clubul de Seară, cu Toader Păun.

Alina Eremia a vorbit despre cum a luat naștere acest single, dar a anunțat și că videoclipul piesei, abia lansat online, a intrat rapid în topul preferințelor pe YouTube.

O apariție surpriză în videoclip este Edi, iubitul artistei, pe care Alina Eremia spune că și-a dorit mult să îl aibă alături să contureze și mai bine povestea de dragoste.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

”Dacă fiecare piesă pe care o lansez este specială pentru mine, Noi are ceva în plus și nu pentru că este cea mai recentă, dar, total neintenționat și probabil din subconștient, se inspiră din viața mea și mai exact, perioada în care l-am întâlnit pe Edi, iubitul meu. De aceea, mi-am și dorit să fie prezent în videoclip, pentru că întărește și mai mult mesajul și face totul autentic. Am trăit pe pielea mea faptul că iubirea îți dă speranță. Le mulțumesc tuturor celor implicați”, a spus Alina Eremia.

Videoclipul Alina Eremia – Noi