Confidenţialitate

Administrația Penitenciarelor a început o anchetă după ce George Becali a jignit angajați din sistem

Administrația Națională a Penitenciarelor a început o anchetă după ce George Becali a recunoscut că i-a trimis mesaje telefonice directoarei închisorii Jilava, confirmă pentru Europa FM, purtătorul de cuvânt al instituției, Cristina Enache.

Federația Sindicatelor din Penitenciare a cerut în această dimineață  reîncarcerearea lui George  Becali pentru că astfel, ar fi săvârșit o nouă infracțiune, chiar în timp ce se află în perioada de supraveghere.

Goerge Becali a reacționat violent verbal, supărat că verișorul său, Victor Becali, aflat în pușcărie, nu a primit o nouă învoire, acasă.

Învitat sâmbătă seara, la o emisiune a postului România TV, finanțatorul clubului de fotbal FCSB  a recunoscut că i-a trimis mai multe mesaje directoarei Penitenciarului Jilava, acolo unde verișorul său, Victor Becali, ispășește o pedeapsă de 4 ani și opt luni de închisoare, pedeapsă primită în Dosarul Transferurilor.

Liderul sindical Sorin Dumitrașcu spune că ANP verifică acum toate informațiile și că George Becali trebuie reîncarcerat întrucât se află în perioada de probă,  după ce a fost eliberat condiționat în 2015. Ceea ce George Becali neagă.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Reprezentantul angajaților din penitenciare mai spune că oricum, Victor Becali a fost favorizat de când de află în detenție, ceea ce nu ar trebui să se mai întâmple.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Europa FM l-a contactat pe George Becali însă acesta a refuzat să comenteze situația.