Confidenţialitate

Accident rutier pe DN 11 în zona „Popasul Căprioara” soldat cu un deces. Trafic rutier restricționat

Trafic rutier restricționat în urma unui accident rutier între două autovehicule pe DN 11 în zona „Popasul Căprioara”. Șoferul unuia dintre cele două autovehicule a murit.

Un autocamion și un autoturism au fost implicate marți, 18 iunie 2024, într-un accident rutier care s-a dolat cu decesul șoferului autoturismului.

„Traficul rutier va fi reluat de îndată ce vor fi finalizate activitățile de cercetare și îndepărtare a vehiculelor avariate de pe carosabil”, transmite IPJ Brașov.

„La fața locului sunt direcționate echipaje ale Poliției Rutiere și Serviciului Criminalistic, acestea urmând a efectua cercetări pentru lămurirea împrejurărilor și condițiilor în care s-a produs accidentul. Poliția Rutieră Brașov recomandă conducătorilor auto să manifeste prudență în condus, să adapteze viteza la condițiile de drum și să respecte dispozițiile polițiștilor rutieri prezenți în zonă”, adaugă IPJ Brașov.

Sursa foto: IPJ Brașov

Citește și: Botoșani: Mai mulți minori de la un centru de asistență socială, bătuți și puși să stea ore în șir în genunchi dacă nu ascultau de angajații care îi puneau la muncă | AUDIO