Confidenţialitate

Zi de BINE: Art Cafe din Târgu Jiu împarte bine cu fiecare cană aburindă | AUDIO

“Ca să ajungi de la Târgu Jiu la Iași ar trebui să treci Carpații. Sau doar să oferi o mână întinsă peste vastul internet. Un patron de cafenea din Târgu Jiu a ales ruta mai scurtă când a aflat despre cazul unei fete dintr-un sat din Iași care era nevoită să meargă câte 26 km pe zi până la școală și înapoi, pentru că nu avea 20 de lei să achite naveta.

De mâine puteți cere ospătarului nostru Cafeaua pentru Bianca. Costă 10 lei. Cu 400 de lei pe lună virați către firma de transport îi putem garanta naveta. Hai cu un share, a venit pe Facebook anunțul de la Art Cafe. Atât de repede s-au strâns banii pentru tot anul școlar al Biancăi, încât și alții au prins curaj să-și expună cele mai dureroase probleme și să ceară ajutor.

Acum, Art Cafe din Târgu Jiu vinde Cafeaua pentru Lucas, un băiețel care speră să ia drumul Turciei pentru a se trata de cancer.

Costurile totale ajung la 100.000 de euro, dar patronul cafenelei e convins de generozitatea celor dispuși să ajute. Iar eu sunt convinsă că merită să zic de bine despre cafeneaua care împarte bine cu fiecare cană aburindă.

Dacă știți și voi vreo inițiativă locală despre care merită vorbit, un om fain care face lucruri care inspiră sau dacă puneți la cale vreo faptă bună, care are nevoie de susținere, scrieți-ne iute la zidebine@zidebine.ro”, a spus Melania Medeleanu la Zi de Bine.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.