Confidenţialitate

Zayn, fost component One Direction, cucerește topurile cu primul album solo – VIDEO

“Mind of Mine”, primul album solo a lui Zayn, fost component al trupei britanice One Direction, s-a clasat în fruntea topurilor din SUA și Marea Britanie, relatează AFP, citată de Agerpres.

Albumul lansat la 25 martie s-a vândut în 157.000 de exemplare în prima săptămână în SUA, a informat duminică Nielsen Music. Zayn devine astfel primul artist masculin britanic solo care se clasează în fruntea prestigiosului Billboard.

“Mind of Mine” s-a clasat vineri în fruntea hit-parade-ului din Marea Britanie, potrivit Official Albums Chart (vânzările săptămânale de albume).

Într-un videoclip îndrăzneț, Zayn o sărută și o îmbrățișează pe Gigi Hadid, top-model în ținută sumară.

În această piesă, Zayn Malik, care și-a luat numele simplu de Zay, promite “să rămână toată ziua în pat” și să-și poarte iubita pe culmile dragostei. “Este paradisul și zona noastră de război”, spune el.

Cântărețul face referire și la islam, într-o piesă de influență orientală cu accente occidentale “Pillow talk”.

Britanicul, în vârstă de 23 de ani, a înregistrat albumul la Los Angeles cu producătorul Malay, cunoscut pentru colaborarea sa cu Frank Ocean.

“Mind of Mine” a fost lansat exact la un an de la despărțirea lui Zayn Malik de One Direction, trupă creată cu prilejul emisiunii televizate The X Factor, considerată revelația anului 2010, cu albume vândute în întreaga lume.

Zayn a explicat într-un interviu că părăsește trupa, care continuă să umple sălile de spectacol cu adolescente fanatice în întreaga lume, pentru că nu se mai simte în largul său în acest format.

Foto: Zayn Malik/Facebook