Confidenţialitate

www.europafm.ro, site-ul radio nr. 1 în România, își consolidează poziția pe piață

În luna februarie, europafm.ro și-a consolidat și mai mult poziția de lider absolut în rândul site-urilor posturilor de radio din România. Site-ul radio nr. 1 în România, europafm.ro a înregistrat luna trecută, potrivit datelor centralizate de BRAT prin SATI, 576.005 de vizitatori unici doar de pe teritoriul României și 681.268 la nivel global. Comparativ cu următorul site din clasamentul SATI, europafm.ro are cu 55.16% mai mulți vizitatori unici.

EuropaFM.ro este site-ul radio numărul 1 din România dintre toate site-urile posturilor de radio monitorizate de BRAT prin Studiul de Audiență și Trafic Internet (SATI).

Indiferent de zi sau de momentul zilei, de pe europafm.ro puteți afla mereu primii știrile care contează. Pasionații de muzică bună pot descoperi informații detaliate despre piesele care se aud la Europa FM, europafm.ro fiind primul site românesc ce a decis să asocieze pieselor difuzate on air și pagini detaliate pe site-ul său.

În ultimii ani, europafm.ro a continuat să ofere noi opțiuni vizitatorilor săi fideli pentru a folosi informațiile și știrile publicate pe site-ul radio no.1 în România.

Printre ele, un plugin gratuit WordPress pentru Știrile Europa FM  dar și opțiunea de EMBED pentru reportajele, relatările și interviurile audio de pe europafm.ro.

În sprijinul celor care preferă să urmărească emisiunile preferate și în format video în YouTube, pe canalul oficial Europa FM acestea sunt disponibile fie în direct, fie la scurt timp după difuzarea la radio.

Pentru această lună, Europa FM pregătește lansarea unei noi variante de aplicație Android și IOS, care ține cont de feedbackul utilizatorilor și aduce noi funcționalități.

Clasamentul site-urilor radio din România, în februarie, după numărul de vizitatori unici din România:

1. EuropaFM.ro – 576.005
2. Profm.ro – 371.226
3. RadioZU.ro – 282.062
4. KissFM.ro – 210.951
5. VirginRadio.ro – 181.948
6. MagicFM.ro – 75.125
7. RockFM.ro – 50.778

Împreună facem europafm.ro  site-ul radio numărul 1 din România! Mulțumim!