Confidenţialitate

Plugin gratuit WordPress pentru Știrile Europa FM

Începând din această săptămână, Știrile Europa FM pot fi afișate și în bloguri sau site-urile personale sub forma unui widget care poate fi ajustat în funcție de site, astfel încât să ofere ultimele știri din categoriile dorite, pe un fundal care poate fi alb sau roșu.

Cele mai importante știri ajung pe site sau blog în secunda în care ele au fost publicate online pe europafm.ro sau difuzate la radio, oferind acces rapid practic la cea mai apreciată sursă de știri radio din România și la cele mai ascultate buletine de știri din FM din orașele României, potrivit studiilor de audiență radio.

Pluginul Știrile Europa FM pentru blogurile și site-urile bazate pe WordPress permite inclusiv opțiunea de a afișa logo-ul Europa FM sau nu, dar și filtrarea în funcție de diverși parametri pentru a se integra cât mai simplu și natural acolo unde este afișat.

Acest plugin poate fi apelat, după instalare, simplu și printr-un shortcode și este compatibil cu Visual Composer.

Realizat de NonSintetic pentru Europa FM, acest plugin se bazează pe cod open source și urmează să fie dezvoltat în perioada următoare cu ajutorul feedbackului primit de la utilizatori.

Download gratuit pluginul Europa FM News de pe WordPress.org