Confidenţialitate

Interviurile și reportajele AUDIO Europa FM, mai simplu de preluat de pe www.europafm.ro prin EMBED

Din această săptămână, toate înregistrările audio din Știrile Europa FM se pot prelua simplu, gratuit, pe orice site sau blog, cu condiția utilizării în scop personal sau de informare, nu comercial.

Declarațiile în exclusivitate, interviurile din emisiunile Europa FM, reportajele și relatările reporterilor Europa FM pot fi incluse în orice site prin printr-un simplu copy/paste făcut codului EMBED care apare apare de acum sub playerul audio.

Pentru a putea fi redat corect sunetul, este necesară folosirea codului complet.

europafm.ro, site-ul radio no.1 în România

Europa FM are cel mai accesat site al unui post de radio de pe teritoriul României, după cum arată și datele SATI de la finalul lunii noiembrie 2017. Europafm.ro continuă astfel să fie site-ul radio no.1 în România, poziție unde se menține de mai multe luni.

Site-ul Europa FM a avut cei mai mulți vizitatori unici de pe teritoriul României dintre toate site-urile posturilor de radio monitorizate de BRAT prin Studiul de Audiență și Trafic Internet (SATI).

Cu 542.600 de vizitatori unici în luna noiembrie, în creștere față de perioada precedentă, www.europafm.ro este lider detașat în topul celor mai accesate site-uri radio din România la distanță de aproape 220.000 de vizitatori unici față de următorul clasat și 226.000 de ocupantul locului trei, radiozu.ro, respectiv profm.ro.