Confidenţialitate

Wizz Air – noua politică de bagaje a intrat în vigoare

Wizz Air a introdus din 29 octombrie 2017 noua politică de bagaje care permite tuturor pasagerilor să călătorească gratuit cu un bagaj mare de mână.

Pasagerii vor avea automat dreptul la un singur bagaj de mână cu dimensiuni maxime de 55 x 40 x 23 cm și o greutate maximă de 10 kg ca parte a prețului biletului lor.

De asemenea, vor putea să aibă asupra lor articole de tip „duty free” achiziționate în aeroport, după controlul de Securitate.

Pentru pasagerii care doresc să beneficieze de bagaje suplimentare, serviciul WIZZ Priority le permite să aducă la bord un bagaj adiţional mic, cu dimensiuni maxime de 40 x 30 x 18 cm, care să fie amplasat sub scaun.

Acest serviciu garantează că bagajul de mână gratuit va fi plasat în cabină şi le permite pasagerilor să nu mai stea la coada de la ambarcare.

Serviciul WIZZ Priority este, de asemenea, disponibil pentru pasagerii care achiziţionează WIZZ Go, WIZZ Plus şi WIZZ Privilege Pass.

„La Wizz Air satisfacţia pasagerilor este prioritatea noastră şi tocmai din acest motiv am ascultat opiniile lor, iar acum le oferim la fiecare bilet cumpărat posibilitatea de a beneficia de un bagaj de mână mai mare gratuit”, a spus directorul de marketing, Johan Eidhagen. 

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, care operează o flotă de 86 de aeronave Airbus A320 şi A321.

Compania oferă mai mult de 500 de rute de la 28 de baze, ce asigură conexiunea între 144 de destinaţii din 43 de ţări.