Confidenţialitate

We Love Retro București, pe 7 septembrie

După ce am dansat și cântat împreună pe nisipul fierbinte, la Europa FM Live pe Plajă, toamna aduce cele mai tari hituri internaționale ale anilor 90 într-o nouă ediție We Love Retro.

We Love Retro revine la București, pe 7 septembrie, la Romexpo Pavilion B2.

Coolio, Nana, Rednex, No Mercy, East 17, E-rotic și DjQuicksilver vor urca pe scenă la începutul acesetei toamne într-o producție de excepție marca Spotlights.

Până la întâlnirea live cu hiturile anilor 90, Europa FM a pregătit pe frecvențele sale mai multe piese care au scris istorie în această decadă, astfel încât să putem intra împreună în atmosfera celei mai mari petreceri din România.

Coolio a acaparat la începutul anilor 90 scena rap și a cucerit-o cu succesul imens al piesei “Gangsta Paradise”, piesă care s-a vândut în 6 milioane de copii și a ajuns numărul 1 în Billboard în 1995. În 2019, pe 7 septembrie Coolio vine la București în cadrul We Love Retro pentru cel mai tare spectacol al său de până acum.

Nana, celebrul rapper cu milioane de discuri vândute în întreaga lume și cunoscut pentru hit-urile “Lonely”, “He’s comin”, “Remember the time” și “Free” vine la București unde va cânta live pentru publicul retro de toate vârstele.

Rednex, grupul de artiști suedezi cunoscuți pentru piesa “Cotton Eye Joe” pregătește pentru We Love Retro București un show incendiar, gata să te țină în priză până la răsărit!

East 17 erau băieţii un pic mai cool şi mai răi decât adoraţii tuturor fetelor.

Grupul a avut un mare success între anii 19991 şi 1999 şi a vândut 18 milioane de albume în toată lumea. Piese precum ”House of love”, ”West End Girls”, ”Let it rain”, ”Stay Another Day”, ”Hold My Body Tight” au făcut ravagii printre adolescenţii acelor vremuri şi nu numai.

No Mercy aduce la București alături de We Love Retro hit-urile “Where do you go”, “My Promise” și “Please Don’t Go”. Solistul trupei a declarat în repetate rânduri că iubește România și abia așteaptă să ne încânte cu cele mai memorabile ritmuri!

E-rotic este un duo cunoscut în Europa datorită pieselor “Max, don’t have sex with your ex”, “Fred come to bed, “Who wants to live forever” și “Love Message”. Mixul lor spectaculos între stilul pop și dance va putea fi auzit la We Love Retro.

Dj Quicksilver, unul dintre cei mai renumiți dj-i ai anilor 90, cunoscut pentru piesele “Bellissima”, “Heart of Asia”, “Planet Love” și “Free” te așteaptă pe 7 septembrie la We Love Retro București.

Accesul la eveniment se va putea face incepand cu ora 20:00.
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.