Confidenţialitate

Vunk a lansat videoclipul “Un Nou Univers” – VIDEO

Vineri, în cadrul Webstock, Cornel Ilie a introdus oficial videoclipul ”viu” al piesei ”Un nou univers”, un proiect despre care ați aflat în premieră din emisiunea Deșteptarea.

Single-ul “Un Nou Univers” poartă și numele concertului pe care trupa Vunk îl va susține la Sala Polivalentă, pe 7 octombrie, primul show din România sub forma unui eveniment multimedia.

Lansat doar pe jumătate în urmă cu două săptămâni (Clipul care-și caută jumătatea), videoclipul trupei Vunk a devenit vineri complet, ajutat de mai mulţi bloggeri.

Cabral a găsit primele 10 secunde din a două jumătate a clipului “Un nou univers”, Manafu, Ovidiu Eftimie, Orheianca, Raluca Hagiu, Blogul lui Otravă, Radu F. Constantinescu, Cristian Florea, Cristian China-Birta și Horia Ghibuțiu adăugând și ei secunde videoclipului “Un Nou Univers”.

 

Vunk revoluţionează ideea de concert atât din punct de vedere al spectacolului de pe scenă, cât şi din punct de vedere al mesajelor şi al campaniilor, se arată în comunicatul citat.

După ce şi-au invitat fanii în “Oraşul Minunilor” şi, de-aici, au plecat împreună “Înconjurul lumii”, dupa ce au format cea mai mare comunitate de “visători” pentru ca, mai apoi, să se oprească într-o zi a “Dorului”, trupa Vunk deschide porţile către “Un Nou Univers”.