Confidenţialitate

Europa FM Live pe Plajă 2021: Emoția reîntâlnirii miilor de fani cu artiștii lor preferați | GALERIE FOTO

Europa FM Live pe Plajă 2021 a însemnat o lună de muzică live, în fiecare weekend din august, pe plaja dintre Venus și Saturn, cu 16 dintre cei mai în vogă artiști din România.

Feli, Seredinschi, Smiley, Emilian, Liviu Teodorescu, Francis on my Mind, Jean Gavril, The Motans, Tiny Tigers, Olga Verbițchi, Voltaj, Vunk, Bia, Karmen, Nicoleta Nucă și Alessiah au urcat pe scena Europa FM Live pe Plajă și au încântat fanii cu cele mai cunoscute piese.

Aproximativ 10.000 de oameni sosiți din toate colțurile țării au avut parte de muzică live, spectacol și emoția reîntâlnirii cu prietenii și cântăreții lor preferați.

Seară de seară, fanii strânși în fața scenei au mărturisit că au așteptat cu nerăbdare reluarea concerteler Europa FM Live pe Plajă, după mai bine de un an în care situația sanitară nu a permis organizarea evenimentului.

În fiecare weekend din luna august, artiștii au cântat live și au creat alături de fanii lor momente unice, de neuitat.

Emoțiile au fost atât din partea publicului, dar mai ales din partea artiștilor.

“E cea mai frumoasă meserie din lume să vii să distrezi lumea. Mă bucur de treaba asta după atâta timp în care am lipsit de pe scenă. Apreciem și suntem mai recunoscători pentru ceea ce primim în fiecare zi”, a spus Smiley imediat ce a coborât de pe scena Europa FM Live pe Plajă 2021.

“Emoții maxime, am fost stângace, aproape am uitat versuri. Asta e frumusețea live-ului și frumusețea faptului că am misiunea asta de a cânta și pot să manifest așa cum simt”, a mărturisit Feli.

“A fost cu foarte multă poftă și cu foarte mult dor pentru că anul trecut a fost pauză, am ținut post”, a glumit Cornel Ilie.

“Ne-am bucurat foarte tare să ne întoarcem aici, să auzim din nou jingle-ul de la intrare în scenă, să auzim vocea ta, să putem să pronunțăm cuvintele astea ale postului vostru, care pe noi ne-a ajutat întotdeauna să comunicam muzica noastră”, i-a spus Cornel Ilie lui Toader Păun, în backstage.

“Mi-era dor de atmosfera asta și mi-e dor de normalitate”, a mărturisit Călin Goia, solistul trupei Voltaj, în backstage, după concert.

“Nu pot să redau ce simt acum. De fiecare dată când urc pe scenă suntem cu toții, toată echipa, de 100 de mii de ori mai recunoscători pentru ceea ce avem, pentru ceea ce facem, pentru ceea ce trăim”, a spus The Motans.

“Am avut emoții. Pauzele atât de lungi își spun cuvântul. Îmi doream foarte mult să cânt și nu am dat 100%, am dat 1000% din energie, astăzi, pentru că îmi doream asta”, i-a spus Nicoleta Nucă lui George Zafiu, în backstage.

“Am stat destul de mult în casă, suntem cam necântați și am pregătit o grămadă de piese pe care urmează să le lansez și mă bucur că s-a dat drumul la concerte. A fost genial”, a declarat Jean Gavril.

“Nu am făcut niciodată o pauză atât de mare de la un concert la altul. Din momentul în care am început să cânt, am fost constant. Nu a fost o pauză mai mare de o lună.

Un an și ceva de zile m-a adus în pragul în care dormeam și visam că sunt pe scenă” a mărturisit Liviu Teodorescu în backstage la Europa FM Live pe Plajă 2021.

“Sunt pregătit să cuceresc toată lumea și să fiu peste tot, la radio, la TV, pe social media.

Este foarte importat ca atunci când nu știi care ți-e scopul, care ți-e misiunea, să iei pauză de la absolut tot și să stai puțin să te gândești la ce vrei să faci, la misiunea pe care o ai, ca să ai o viziune”, a spus Seredinschi la Europa FM Live pe Plajă 2021.

“Sunt foarte fericit că văd un pic de normalitate și văd oamenii care vin la scenă, văd oameni care îmi cântă piesele și pentru mine, acesta este cel mai frumos cadou.

În pandemie, m-am concentrat foarte mult pe partea de social media, m-am concentrat foarte mult să scriu piese, am început să mă descopăr mai bine și ușor-ușor, încep să lansez piese mai multe”, a declarat Emilian.

“A fost primul meu concert după mult timp și m-am simțit ca la primul meu concert în privința emoțiilor.

A fost pentru prima dată când am cântat pe o scenă împreună cu sora mea. Dacă tot am primit această bucurie de a fi alături de voi în seara asta, am zis să o împart cu sora mea”, a declarat Karmen, în backstage.

Francis On My Mind, la Europa FM Live pe Plajă 2021

Olga Verbițchi, la Europa FM Live pe Plajă 2021

Tiny Tigers, la Europa FM Live pe Plajă

Alessiah, la Europa FM Live pe Plajă 2021

Bia, la Europa FM Live pe Plajă 2021

Intrarea la concertele Europa FM Live pe Plajă 2021 a fost gratuită, cu respectarea măsurilor în vigoare pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Totodată, sute de ascultători au câștigat vacanțe și weekenduri all inclusive la mare, pentru că vara înseamnă vacanțe, mare și soare, dar și muzică și spectacol de cea mai bună calitate.

Pe plaja Europa FM dintre Venus și Saturn, fiecare weekend al verii a adus jocurile cele mai așteptate, în care toată lumea a avut de câștigat: Jocurile Verii! Au fost concursuri pentru toate vârstele – întreceri pe nisip, concursuri de castele sau limbo dance -, cu premii care le-au transformat participantilor vacanța la mare într-una memorabilă!

Foto: Marius Mantea