Confidenţialitate

Vunk a lansat Clipul care îşi caută jumătatea – VIDEO

Vunk urmează să lanseze oficial piesa “Un Nou Univers”, cu un videoclip original, a cărui poveste cei mai înfocaţi fani ai trupei au putut să o afle în urmă cu puţin timp dintr-o scrisoare semnată de Cornel Ilie.

“Îți scriu ca să fii printre primii care află că în câteva ore lansăm unul dintre cele mai emoționante clipuri ale noastre și una dintre cele frumoase și interesante campanii de promovare a lui.

Cântecul Un Nou Univers pe care îl așteptăm cu mare nerăbdare de atâta timp să îl lansăm, are videoclip! O poveste dintr-o altă lume venită în lumea ta, a mea, a noastră.

Un Nou Univers înseamnă UNU și este clipul care își caută jumătatea, este #primulclipviu!

O să vezi că emoția lui îți va aduce aminte de tine. Iar dacă se întâmplă asta, te rog, ajută-l să-și găsească jumătatea cât mai repede.

Ai puterea să faci asta. Dă-i un share să afle cât mai multă lume de el.

Universul Vunk trăiește și crește cu ajutorul tău.

Suntem toți pentru UNU și UNU pentru toți”, scrie Cornel Ilie în scrisoarea adresată fanilor Vunk.

Descrierea videoclipului pe YouTube oferă explicaţii pentru Clipul care îşi caută jumătatea: “Vunk a făcut acest clip pentru cei care s-au îndepărtat de la drumul lor, care au ajuns în lumea altora, o lume străină în care nu pot fi ei înşişi. Credem cu putere că trebuie să ne îndreptăm acolo unde ne duce sufletul, nu capul”.

Trupa Vunk va pune în scenă concertul Un Nou Univers, pe 7 octombrie, de la ora 19, la Sala Polivalentă din București. Un Nou Univers este primul show din România care se va desfășura sub forma unui eveniment multimedia, în care spectacolul muzicii se va împleti cu cel al tehnologiei. Fiecare spectator se va simți parte dintr-Un Nou Univers, pentru ca mijloacele tehnice revoluționare folosite pentru concertul Vunk din acest an vor asigura interactivitatea între trupă și public, iar fiecare spectator poate avea rolul său într-un show care deschide portile către un nou tip de exprimare artistică.

Folosește parola zilnică de pe europafm.ro pentru a-ți rezerva unul sau mai multe bilete cu 20% reducere la concertul VUNK – Un Nou Univers. Click aici pentru parola care aduce reducerea de 20%