Confidenţialitate

Mihai Dinu, premiat pentru podcastul său cu povești despre muzică

Colegul nostru Mihai Dinu a primit premiul al treilea la Webstock, categoria cel mai bun podcast, pentru seria sa de povestiri muzicale THIS IS ECLECTIC.

Mihai Dinu realizează la Europa FM emisiunea Weekend cu prieteni, în fiecare săptămână, emisiunea Weekend cu prietenii. 

Aș dori să-i mulțumesc tatălui meu, care deși nu era meloman a reușit să-mi trezească interesul pentru muzică, să le mulțumesc colegilor de la Radio Europa FM pentru că m-au convins să înscriu THIS IS ECLECTIC la această ediție de Webstock.
Doresc să dedic acest premiu (chiar dacă e locul 3) unui puști de 10 ani care cu încăpățânare și curiozitate mi-a confirmat, încă odată, că muzica înseamnă informație, fiului meu, Alexandru, care a făcut o pasiune pentru Billy Joel We Didn’t Start The Fire și de la care a plecat ideea acestui podcast. Vă recomand piesa, este un hyper link către 40 de ani de istorie, ilustrat cu 126 de nume și întâmplări.
Muzica este informație, iar cine are informația, are și puterea. Sau așa cum spunea cel mai mare muzician african al tuturor timpurilor, Fela Kuti, Music Is The Weapon Of The Future.
Ascultați muzică.
Mulțumesc”,
a scris Mihai Dinu.

 

Webstock este cel mai mare eveniment de social media din Romania, reuneste an de an comunitatile din marketing, comunicare si mediul online.

Timp de o zi, aduce in prim-plan ultimele tendinte din social media, prezentate de vorbitori cunoscuti si apreciati.

Gala Webstock Awards premiaza cele mai bune proiecte digitale locale realizate in ultimul an.

Pe primul loc, la secțiunea Podcast, a fost The Vast of The Curious, Andreea Roșca, iar pe locul al doilea – Thinking Made Visible, de Oana Mădălina Vasile.