Confidenţialitate

Vremea s-a răcit brusc la munte, iar în zonele înalte a nins. Pe Transfăgărășan a fost nevoie de intervenția drumarilor | AUDIO | VIDEO | GALERIE FOTO

Răcire bruscă a vremii mai ales în zonele de munte. La altitudini a nins și se așteaptă în continuare precipitații mixte. Drumarii au intervenit în această dimineață pe Transfăgărășan pentru a curăța carosabilul de zăpada.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

La munte, temperaturile au scăzut brusc, iar în zonele înalte este zăpadă. Drumarii intervin pe Transfăgărășan, iar șoferii sunt avertizați să nu încerce să tranziteze zona fără lanțuri și mașină echipată de iarnă. Partea superioară a drumului este închisă din cauza zăpezii.

Avertismente vin și de la salvamontiști

În ultimele 48 de ore, s-a depus zăpadă pe mai multe trasee, iar în zonele înalte este gheață. Cei care doresc să urce pe munte trebuie să se informeze înainte și să aibă echipament adecvat.

Și în depresiune, iarna pare să se fi întors.

La Brașov, în timpul zilei, maximele se situează între 9 și 11 grade Celsius, iar meteorologii spun că sunt așteptate în continuare precipitații.

Sursa colaj foto: Captură foto / Video / DRDP Brașov Facebook

Citește și: ANM: România, lovită de un val de aer polar. În vestul țării, temperaturi cu 25 de grade Celsius mai mici de pe o zi pe alta | AUDIO