Vitaminele sunt necesare organismului şi primăvara

Se găsesc în fructele şi legumele proaspete de pe piaţă.

Vitamina C se găseşte în broccoli, papaya şi ardeiul roşu, arată Readers Digest.

Vitamina E, un antioxidant care protejează ţesuturile organismului şi celulele se găseşte în migdale, seminţe de floarea soarelui, alune, ulei de floarea soarelui şi unt de arahide.

Beta-carotenul, foarte important pentru organism, esenţial pentru o piele tânără, se asimilează din morcovi, suc de morcovi, cartofi dulci, spanac şi dovleac.

Pentru a asimila acid folic, esenţial femeilor însărcinate, trebuie să consumi linte, sparanghel, fasole neagră şi suc de portocale.

Vitamina B6, necesară pentru a regla grăsimile şi proteinele, poate fi asimilată din cartofi, banane, pui şi fasole.

O altă vitamină esenţială este vitamina B12, iar aceasta poate fi asimilată din scoici, din păstrăv, somon şi carne de vită.