Vineri, un ascultător Europa FM poate câștiga 4.000 EURO la Dublu sau Nimic

Vineri, miza la Dublu sau Nimic, în Deșteptarea, a ajuns la 4.000 de EURO. Concursul în care cultura generală este răsplătită în premii cash ar putea aduce unui ascultător Europa FM, la finalul acestei săptămâni, suma de 4.000 de EURO, după ce în ultimele zile participanții nu au reușit să dea răspunsurile corecte la întrebările pregătite de Vlad Petreanu, George Zafiu, Luca Pastia și, mai nou, Moise Guran.

Poți participa la Dublu sau Nimic prin SMS sau pe europafm.ro:

  • trimițând un SMS la numărul 1769 (SMS cu tarif normal, valabil în rețelele de telefonie mobilă Vodafone, Orange, Telekom și Digi Mobil), cu textul DUBLU, urmat de numele și orașul în care asculți Europa FM. Sunt înscriși în concurs doar participanții care au trimis SMS-uri valide, ce au fost recepționate de Europa FM, în intervalul de 10 minute de la momentul anunțării concursului în direct în Deșteptarea
  • răspunzând corect la cel puțin 3 întrebări din cele 5 ale testului online Dublu sau Nimic de pe europafm.ro și completând integral și corect datele din formular. Te poți înscrie online oricând pe parcursul zilei. În plus, dacă participi online ai șansa să câștigi sâmbătă, prin tragere la sorți, 100EURO în emisiunea O dimineață de Milioane.

Vineri, Dublu sau Nimic va fi la ora 8:30 pe frecvențele Europa FM și video live pe pagina de Facebook Europa FM.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS