Confidenţialitate

Participă la Dublu sau Nimic

Răspunde corect la cel puțin 3 întrebări din 5 și ai șansa să intri în direct la Europa FM pentru a-ți testa cultura generală pe mii de euro.

Dacă ai răspuns corect la cel puțin trei întrebări, te-am înscris automat și în tragerea la sorți pentru 100 EURO/săptămână în emisiunea O dimineață de Milioane de sâmbătă.

Te poți înscrie la Dublu sau Nimic și prin SMS în 10 minute de când George Zafiu și Vlad Petreanu dau start înscrierilor în direct la Europa FM.

 

Din 5 martie 2018 poti participa mai simplu la Dublu sau Nimic. Inscrie-te online la Dublu sau Nimic!

Poți participa la Dublu sau Nimic prin SMS sau pe europafm.ro:

  • trimițând un SMS la numărul 1769 (SMS cu tarif normal, valabil în rețelele de telefonie mobilă Vodafone, Orange, Telekom și Digi Mobil), cu textul DUBLU, urmat de numele și orașul în care asculți Europa FM. Sunt înscriși în concurs doar participanții care au trimis SMS-uri valide, ce au fost recepționate de Europa FM, în intervalul de 10 minute de la momentul anunțării concursului în direct în Deșteptarea
  • răspunzând corect la cel puțin 3 întrebări din cele 5 ale testului online din această pagină și completând integral și corect datele din formular. Te poți înscrie online oricând pe parcursul zilei. În plus, dacă participi online ai șansa să câștigi sâmbătă, prin tragere la sorți, 100EURO în emisiunea O dimineață de Milioane.