Participă la Dublu sau Nimic

Răspunde corect la cel puțin 3 întrebări din 5 și ai șansa să intri în direct la Europa FM pentru a-ți testa cultura generală pe mii de euro.

Dacă ai răspuns corect la cel puțin trei întrebări, te-am înscris automat și în tragerea la sorți pentru 100 EURO/săptămână în emisiunea O dimineață de Milioane de sâmbătă.

Te poți înscrie la Dublu sau Nimic și prin SMS în 10 minute de când George Zafiu și Vlad Petreanu dau start înscrierilor în direct la Europa FM.

Regulamentul concursului Dublu sau Nimic

Ne pare rău

Nu te-ai calificat pentru 100 de Euro si pentru a juca Dublu sau Nimic in direct la Europa FM. Avantajul tau pe europafm.ro este ca poti sa incerci sa raspunzi la un alt set de intrebari si sa te antrenezi pentru provocarea care-ti poate aduce mii de euro la Europa FM!
Incerci inca un test?

Felicitari!

Te-ai înscris pentru a participa la Dublu sau Nimic în direct în Deșteptarea, unde ai șansa să câștigi mii pentru ce știi! Ascultă de luni până vineri, de la 7 la 10, Deșteptarea, iar dacă te sunăm în direct, fii gata să răspunzi la întrebări. Tu decizi dacă păstrezi suma acumulată sau o dublezi cu un răspuns corect. Răspunsurile corecte îți pot aduce până la 4.000 de euro la Europa FM!

Pentru că ai trecut cu bine de testul online, sâmbătă, în emisiunea O dimineață de milioane ți-ar putea suna telefonul pentru a te anunța că ai câștigat 100 Euro! Pentru a putea intra în posesia premiului, trebuie să ne răspunzi când te sunăm în direct la Europa FM, altfel vom alege un alt câștigător.

Poți participa la Dublu sau Nimic prin SMS sau pe europafm.ro:

  • trimițând un SMS la numărul 1769 (SMS cu tarif normal, valabil în rețelele de telefonie mobilă Vodafone, Orange, Telekom și Digi Mobil), cu textul DUBLU, urmat de numele și orașul în care asculți Europa FM. Sunt înscriși în concurs doar participanții care au trimis SMS-uri valide, ce au fost recepționate de Europa FM, în intervalul de 10 minute de la momentul anunțării concursului în direct în Deșteptarea
  • răspunzând corect la cel puțin 3 întrebări din cele 5 ale testului online din această pagină și completând integral și corect datele din formular. Te poți înscrie online oricând pe parcursul zilei. În plus, dacă participi online ai șansa să câștigi sâmbătă, prin tragere la sorți, 100EURO în emisiunea O dimineață de Milioane.