Confidenţialitate

Victor Pițurcă: Îmi doresc foarte mult să câștig campionatul cu Universitatea

Victor Pițurcă își începe mandatul de manager general al Universității Craiova. El și-a prezentat staff-ul și a vorbit despre obiectivele pe care și le propune la clubul din Bănie: cîștigarea titlului în Liga Întâi și accederea în grupele unei cupe europene.

Fostul selecționer a pus capăt speculațiilor privind rolul lui și a precizat că el va conduce echipa, atît la antrenamente cît și în timpul meciurilor. Corneliu Papură rămîne în staff-ul său, din care va face parte și fostul stelist Rica Neaga, adus în locul lui Constantin Schumacher, care și-a dat demisia. Martin Tudor va fi antrenor cu portarii.

După ce a rezolvat trei transferuri – Alexandru Măţel, Andrei Ivan și sîrbul Uros Cosic – Pițurcă anunță că niciun jucător nu va pleca în perioada următoare de la Craiova. Tehnicianul a mai spus că spre deosebire de perioada să de la națională, unde prefera un stil de joc defensiv, în Bănie vrea să construiască o echipă ofensivă, care să îi încînte pe suporteri.

Primul meci al lui Victor Pițurcă în calitate de manager general al Universității Craiova va fi derbyul cu FCSB, care se va disputa la 15 septembrie, pe stadionul Ion Oblemenco.