Confidenţialitate

Vânătoarea Decorațiunilor de Crăciun, la studiourile Europa FM – GALERIE FOTO

De la începutul acestei luni, peste 2000 de ornamente de Crăciun au invadat Bucureștiul și împrejurimile acestuia.

Printre locurile unde puteți găsi decorațiunile de Crăciun se află și studiourile Europa FM aflate la parter în Clădirea B din Oregon Park, în București. Marți, o nouă decorațiune așteaptă să fie găsită de un ascultător Europa FM, iar cel care o identifică, în turul făcut la Europa FM, pleacă acasă nu doar cu decorațiunea, ci și cu un cadou.

Decoraţiunile sunt unice, create de copiii și educatorii Karin’s Kids Academy, în cadrul unui proiect care își propune să-i învețe pe copii să lucreze împreună dar și să fie generoși cu alții.

Toți cei care găsesc decorațiunile care sunt ascunse în București și împrejurimi și postează fotografiile pe pagina de Facebook dedicată evenimentului ”Vânătoarea Decorațiunilor” pot câștiga pe 21 decembrie un brad de 2 metri înălţime, ornat de echipa Karin.

Cum arată decorațiunile de Crăciun care au fost până acum ”ascunse” în studiourile Europa FM din București:Dan Prediger, fondatorul Karin’s Kids Academy, a explicat la Europa FM ce se urmărește prin acest proiect și cum puteți porni în căutarea decorațiunilor de Crăciun realizate de copiii și educatorii de la Karin’s Kids Academy: