Confidenţialitate

Urmează-ți Visul: Nicoleta Băjan, vicecampioană mondială la lupte pe plajă

Nicoleta Băjan, eroina din campania Urmează-ți Visul, este vicecampioană mondială la lupte pe plajă, juniori, categoria 50 de kilograme.

Fata, în vârstă de 17 ani, a participat în perioada 23-26 septembrie 2021 la Campionatul Mondial de lupte pe plajă la juniori, desfășurat la Constanța, unde s-a clasat pe locul II.

Anul trecut, dorința Nicoletei de a avea un laptop cu ajutorul căruia să participe la școala online a fost îndeplinită.

Unul dintre ascultătorii noștri, care a dorit să-ți păstreze anonimatul, i-a oferit Nicoletei un laptop cu ajutorul căruia fata, în vârstă de 16 ani, poate participa la orele online ale liceului din Slobozia.

În noiembrie 2018, fata a acceptat să facă parte din campania “Urmează-ți Visul”, pentru a fi sprijinită în dorința ei de a ajunge la Jocurile Olimpice.

Atunci când am cunoscut-oNicoleta locuia într-o casă veche, fără curent electric, cu camere de câțiva metri pătrați, în care dormeau șapte suflete: bunică, unchi, mătuși și verișoare. Doar un unchi avea loc de muncă.

Părinții Nicoletei divorțaseră, iar mama please la muncă în Spania, pentru a-și întreține copiii. Ar fi putut pleca cu mama, dar asta ar fi însemnat renunțarea la visul ei, la șansa de a face performanță.

Cum i-am împlinit visul Nicoletei, în noiembrie 2018: