Confidenţialitate

Nicoleta îşi împlineşte visul – VIDEO

Nicoleta are 14 ani și face lupte libere. Este dublă campioană balcanică, dublă medaliată cu bronz la Europene și triplă campionă națională.

Nicoleta locuiește într-o casă veche, cu camere de câțiva metri pătrați, în care dorm laolaltă bunică, unchi, mătuși și verișoare. Cu totul, şapte oameni. Numai un unchi are loc de muncă.

Ar fi putut pleca cu mama ei, care și-a găsit de muncă în Spania. Plecarea din casa bunicii ar fi însemnat pentru Nicoleta și renunțarea la șansa de a face performanță. Nu a fost ușor, dar pentru a-și urma visul, Nicoleta a rămas în Amara și își înăbușă dorul în antrenamente care ar da gata un bărbat în toată firea.

Mama îi mai trimite Nicoletei bani și haine de câte ori își permite. Dar chiar și așa, cât timp se află la Cluj, în cantonament cu lotul național de lupte libere, Nicoleta se descurcă cu 400 de lei pe lună. De fapt, suma reprezintă indemnizația de sportiv de la clubul din Amara.

Nicoleta așteaptă cu nerăbdare ziua în care mama ei va strânge suficienți bani cât să revină definitiv acasă. Până atunci, muncește zi de zi pentru a-și îndeplini visul de a reprezenta România la Jocurile Olimpice. Împreună, o putem ajuta, iar victoriile ei pot să devină și victoriile noastre.

Urmează-ți visul! O campanie Europa FM realizată cu ajutorul DEDEMAN