Confidenţialitate

Urmează-ți Visul | Un ascultător Europa FM i-a oferit Nicoletei un laptop care să o ajute la școala online | FOTO

Dorința Nicoletei de a avea un laptop cu ajutorul căruia să participe la școala online a fost îndeplinită.

Unul dintre ascultătorii noștri, care a dorit să-ți păstreze anonimatul, i-a oferit Nicoletei un laptop cu ajutorul căruia fata, în vârstă de 16 ani, poate participa la orele online ale liceului din Slobozia.

În perioada stării de urgență, Nicoletei i-a fost foarte greu. Nici acum, căsuța în care locuiește la Amara nu e racordată la rețeaua de curent electric. Ca să participe la cursurile online, ea a fost nevoită să își încarce telefonul la vecini.

“Cineva i-a oferit o baterie externă. Pentru că nu avea voie să iasă din curte, a fost amendată de poliție cu 100 de lei când a mers să încarce bacteria la o verișoară”, povestește antrenorul Marian Moraru. 

Nicoleta Băjan practică lupte libere și visează la o medalie olimpică.

Practică lupte libere de șase ani, iar acum copila se mândrește cu numeroase titluri: vicecampioană europeană, triplă campioană balcanică, dublă medaliată cu bronz la Europene și de șase ori campionă națională.

„Am același vis, dar am mai multe obiective: să termin liceul, să fac și facultate, să le îndeplinesc pe toate”, a concluzionat Nicoleta.

Cum i-am împlinit visul Nicoletei, în noiembrie 2018: