Confidenţialitate

Un nou no.1 în Europa Top Hit: Sia feat. Sean Paul – ”Cheap Thrills”

După ce a mai urcat un loc în Europa Top Hit, Sia feat. Sean Paul – ”Cheap Thrills” ajunge pe primul loc săptămâna aceasta în clasamentul celor mai bune 20 de piese, top bazat pe voturile primite pe siteul europafm.ro.

Nu este pentru prima dată când Sia feat. Sean Paul – ”Cheap Thrills” ocupă primul loc în Europa Top Hit, piesa reușind această performanță și la mijlocul lunii mai.

„This Is Acting”, al şaptelea album de studio Sia, este unul care dă mai multe hituri, iar „Cheap Thrills” este cel mai bun exemplu că artista a descoperit reţeta succesului.

Pe locul doi în Europa Top Hit se află săptămâna aceasta Carla’s Dreams – ”Sub pielea mea (#eroina)”, iar pe locul trei este Delia – ”Ce are ea”.

Propunerea săptămânii este o piesă românească pe care am avut ocazia să o descoperim și în varinta live în Deșteptarea – Cristina Bălan – ”Unbreakable”.

„Atât piesa cât și clipul sunt bucăți din mine. Niște bucăți pe care mă bucur enorm să le pot împărtăși cu voi! Cei care vor să vadă mesajul real pe care încerc să-l transmit, o vor face, negreșit”, spune Cristina Bălan despre „Unbreakable”.

Piesele din clasamentul Europa FM pot fi votate pe europafm.ro în pagina Europa Top Hit