Sia feat. Sean Paul – Cheap Thrills

Artist:
Sia feat. Sean Paul
Titlu:
Cheap Thrills

Hitul cu bani este la Europa FM! Felicitări! Ai găsit Hitul cu Bani de pe europafm.ro de joi, 12 ianuarie 2017!

Acum te poți înscrie la concurs completând formularul:

[form form-45]

Află mai multe despre concurs

Piesa Sia (Sia Furler) – „Cheap Thrills”, inclusă pe albumul „This Is Acting”, ajungea pe primul loc în Europa Top Hit, la mijlocul lunii mai 2016.

Aproape nimeni nu-i spune artistei pe numele complet, Sia Furler sau Sia Kate Isobelle Furler, dacă e să luăm tot numele din buletin, aşa că nici nu a mai insitat să comunice sub acest nume, fiind cunoscută internaţional mult mai simplu ca Sia. Şi-a început cariera în anii 90 cântând acid jazz, pentru ca în 1997, în momentul lansării primului album solo, „OnlySee”, să facă trecerea spre o muzică ceva mai comercială. Bazele succesului au fost puse însă după ce a părăsit Austria, în 2000, pentru a se muta în Londra, unde lansa un an mai târziu cel de-al doilea album, „Healing Is Difficult”.

În 2013 dă lovitura după ce lansează „Elastic Heart” featuring The Weeknd şi Diplo, piesă cuprinsă în soundtrack-ul filmului „The Hunger Games: Catching Fire”.

„This Is Acting”, deja al şaptelea album de studio Sia, este unul care dă mai multe hituri, iar „Cheap Thrills” este cel mai bun exemplu că artista a descoperit reţeta succesului.