Un mort şi trei răniţi în urma unei explozii la o fabrică din Bucureşti

UPDATE: O persoană are arsuri foarte grave, de peste 90% din suprafața corporală.

Cei răniți au fost transportați la spital și forțele de intervenție încă continuă acolo acțiunea până finalizează și reușesc stabilizarea zonei și va începe sigur și o anchetă, ca să afle ce s-a întâmplat. Persoana care este rănită mai grav, din ce am înțeles, a fost transportată la Spitalul Floreasca, nu pot să vă spun celelalte două persoane”, a declarat șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, potrivit Mediafax.

O explozie a avut loc, vineri dimineață, la o fabrică de prefabricate situată pe bulevardul Preciziei din Sectorul 6 al Capitalei, în urma căreia a murit o femeie, iar alte trei persoane prezintă arsuri, anunță Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov precizează că o explozie a avut loc la un utilaj la o fabrică de prefabricate din bulevardul Preciziei, din Sectorul 6 din București.

Trei persoane prezintă arsuri și o altă persoană, o femeie, a murit.

ISU București Ilfov intervine în zonă cu trei autospeciale de stingere, patru ambulanțe, autoscară, descarcerare și detașamentul special de salvatori

Explozia nu a fost urmată de incendiu.

Bogdan Toma, purtător de cuvânt ISU Bucureşti.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS