UMEK este main artist la Liberty Parade 2014

Cunoscut fiind pentru viteza lui, Umek folosește și câte patru pick-up-uri simultan și se bucură de o uriaşă popularitate în rândul fanilor de muzică tech house şi techno.

Pe 26 iulie, mixează la Liberty Parade: DJ Andi, Just 2, Luca M, Liviu Hodor, Jasc & Carlos, Cristi Stanciu, Raoul Russu, Vika Jigulina și DJ Optick iar anul acesta main artist este UMEK, care vine să mixeze la Liberty Parade direct de la Tomorrowland.

Originar din Slovenia, DJ-ul și producătorul Uroš Umek a devenit faimos în toată lumea, mai ales datorită stilului său de a mixa. Cunoscut fiind pentru viteza lui, Umek folosește și câte patru pick-up-uri simultan și se bucură de o uriaşă popularitate în rândul fanilor de muzică tech house şi techno.

În cei peste 21 de ani de carieră, Umek a mixat la peste 100 de evenimente din Europa și America de Nord și de Sud și are la activ 230 de release-uri, 110 remixuri și 640 de features în compilații.

În total, în toată cariera lui, Umek a mixat 3.100 de ore, asta însemnând 129,2 zile iar în turneele sale a parcurs peste 2.500.000 de kilometri, adică a făcut înconjurul lumii de peste 62 de ori.

Ajuns la cea de-a 14-a ediție, Liberty Parade – cel mai mare eveniment dance din România – are loc sâmbătă, 26 iulie, pe plaja dintre Venus și Saturn, la Black Sea Arena. Anul trecut, aproape 80.000 de inimi au pulsat frenetic în ritmuri electrizante, până la răsăritul soarelui.

Imnul ‘Liberty Parade’ 2014 este melodia ‘Set me Free’ cântată de DJ Andi feat. Alexandra Stan.