Confidenţialitate

Turcan, PNL: PSD va trebui să răspundă pentru toate lucrurile pe care le vom găsi în Guvern

Liderul deputaţilor liberali consideră că PSD va trebui să răspundă pentru lucrurile care vor fi găsite în Guvern.

”PSD nu se mai schimbă la faţă. PSD se va măcina din interior, până când probabil o să mai rămână câţiva care mai au şanse să se corecteze. Însă, eu nu mă bazez pe ceea ce avem de făcut în viitor. PSD a ieşit din ecuaţie, va rămâne în opoziţie, dar va trebui să răspundă pentru toate lucrurile pe care le vom găsi în Guvern, că vom merge la guvernare şi vom lua puşculiţa şi ne vom uita. Nu numai că nu mai sunt bănuţi, e posibil să fi dispărut puşculiţa cu totul. Atunci vom prezenta românilor situaţia reală”, a spus Raluca Turcan, joi, la B1 TV.

”În acelaşi timp nu minimalizez PSD pentru că are o capacitate de regenerare destul de puternică şi ce se naşte din pisică, şoareci mănâncă. E foarte posibil ca PSD să prindă forţe”, a spus politicianul PNL.

”Am foarte mare încredere în propunerile pe care le face preşedintele Iohannis, am fost parteneri în această construcţie politică. Preşedintele şi-a exprimat clar dorinţa ca a această moţiune să treacă şi guvernul să fie îndepărtat. Nu am emoţii în privinţa corectitudinii deciziilor pe care le va lua preşedintele României. sunt foarte mulţi de dacă în rândul celor care ne urmăresc, în ochii noştri sunt mai puţini de dacă”, a completat Raluca Turcan.

La Europa FM, liderii a trei partide care au susținut moțiunea de cenzură, anume Ludovic Orban (PNL), Victor Ponta (Pro România) și Dan Barna (USR) s-au pronunțat în favoarea alegerilor anticipate.

Moțiunea de cenzură de împotriva cabinetului condus de Viorica Dăncilă a fost adoptată cu 238 de voturi.