Confidenţialitate

Tulcea: Doi bărbați, reținuți după ce au ucis în bătaie un băiat de 17 ani | AUDIO

Doi bărbați din Tulcea au fost reținuți de polițiștii din oraș după ce, fără niciun motiv, au omorât în bătaie un minor de 17 ani. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea îi vor deferi judecătorilor cu propunerea de arestarea pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Agresiunea violentă, a cărei victimă a fost un adolescent de 17 ani, s-a întâmplat în urmă cu două nopți la ieșirea dintr-un club din Tulcea. Tânărul, împreună cu prietena lui și alți trei amici s-au intersectat cu un grup de trei bărbați nervoși, care doar ce ieșiseră din local în care provocaseră un scandal.

Și-au vărsat nervii pe băiatul de 17 ani. Unul dintre agresori, de 35 de ani, l-a atacat pur și simplu cu pumnii și picioarele. Victima a reușit cu greu să se ridice și a încercat să se refugieze din zonă. A fost prins şi imobilizat de alt individ din grup, de 32 de ani, care i-a dat doi pumni în față atât de tare încât băiatul a căzut fără cunoştinţă la pământ. Agresorii au dispărut, a fost chemată salvarea.

„Pacientul era deja în stop cardiorespirator. Au început manevrele de resuscitare și după aproximativ o oră le-au întrerupt pentru că nu a fost niciun rezultat. Păcat de tinerețea băiatului”, a declarat directorul Serviciului de Ambulanță Tulcea, Radu Sicinschi.

Cei doi agresori care l-au omorât în bătaie pe minor au fost reținuți ieri, urmând ca astăzi să fie deferiți Tribunalului Tulcea cu propunere de arestare preventivă.

Sursa foto: Inquam Photos / Cosmin Enache

Citește și: Peste 70 de oameni din 7 țări, descoperiți în ultimele 24 de ore când încercau să treacă ilegal granița în Ungaria prin Arad | AUDIO