Confidenţialitate

Trei zile de … Bun must și pastramă după gust, în București

Bun must și pastramă după gust! Este numele unui festival aflat la a șasea ediție șicare începe azi în capitală, în Parcul național. Vor fi trei zile cu must, pastramă și … voie bună.

Berbecuţi la proţap, tone de pastramă coaptă în jar, pusă pe grătar sau la tigaie, dar și legumele și fructele toamnei – toate vor fi aduse la Festival de ciobanii și agricultorii din zonele Sibiului, Ardealului și Maramureșului.

Principala atracție a festivalului va fi, însă, grupul de fete îmbăcate în costume populare, care vor zdrobi cu picioarele strugurii proaspeţi și vor obține mustul chiar în fața trecătorilor.

Se vor organiza și adevărate spectacole culinare în aer liber, cu grătare, mici și pastramă, meșterii populari vor veni cu produse făcute de ei. Totul … pe fondul unor concerte pentru toate gusturile.