Confidenţialitate

Timișoreni, vi se pregătește ceva!

Primarul Nicolae Robu pleacă în Maroc.

După ce a avut parte de vacanţe luxoase în locaţii precum Dubai sau Ibiza, edilul timişorean azi spre Maroc în interes de serviciu.

Edilul-şef a declarat pentru presa locală: “plec într-o vizită oficială în cadrul relaţiilor pe care Timişoara le are cu oraşul Fes din Maroc. Evident că trebuie să cultivăm şi relaţiile internaţionale, Timişoara este un oraş de cinci stele conectat la lume şi trebuie făcut un efort şi pentru păstrarea şi extinderea acestor relaţii”.

Vă reamintim că recent PRESSALERT.ro a dezvăluit că ultimul concediu petrecut de primarul Timişoarei în Dubai a însemnat achitarea de către municipalitate a unei facturi enorme pentru apelurile telefonice în roaming şi pentru traficul de date de pe telefonul mobil de serviciu al liberalului Nicolae Robu.

Liberalul a fost plecat o săptămână alături de familie iar la întoarcere a anunţat că a fost inspirat de suporturile de flori pe care le-a văzut în Emiratele Arabe Unite.

Conform informaţiilor şi probelor deţinute de PRESSALERT.ro, Primăria Timişoara a plătit doar pentru traficul de date şi apeluri telefonice în roaming din Serbia şi Emiratele Arabe Unite de pe mobilul lui Robu suma de 11.379 lei plus TVA, adică 14.109,96 lei, echivalentul a peste 3200 de euro.