The Scorpions merge mai departe

Trupa a anunţat că a renunţat la planurile de retragere.

‘Pe măsură ce emoţia noastră a crescut, decizia de a nu ne retrage s-a impus treptat în minţile noastre. Una înseamnă să spui «acesta este sfârşitul trupei Scorpions» şi alta înseamnă să şi faci acest lucru. Albumul nostru «Sting in the Tail» a avut un succes atât de mare, încât o întreagă generaţie nouă s-a alăturat fanilor noştri. A fost uimitor. E la fel ca atunci când eşti la o petrecere bună şi îţi vine foarte greu să cauţi uşa pentru a pleca’, a declarat Klaus Meine, solistul trupei germane, pentru music-news.com, site preluat de Mediafax.

The Scorpions anunţase în urmă cu mai puţin de trei ani că va pune capăt unei cariere muzicale de peste 40 de ani, după lansarea unui ultim album şi susţinerea unui ultim turneu mondial, a renunţat oficial la ideea de a se retrage

Trupa Scorpions lucrează la un nou album, ce va include înregistrări mai vechi din anii ’80, iar acest material discografic va fi urmat de un nou album de studio.

Grupul The Scorpions, înfiinţat în 1965, are în componenţa actuală cinci muzicieni provenind din ţări diferite, printre care basistul polonez Pawel Maciwoda, în vârstă de 42 de ani, şi toboşarul american James Kottak.

Cel de-al 22-lea album al trupei se intitulează ‘Sting In The Tail’ şi a fost lansat pe 19 martie 2010. Trupa The Scorpions a susţinut apoi un turneu mondial care a inclus aproximativ 200 de concerte.