Teatru cu TESTOSTERON

Iorgu Ianuşi a adus pe Drum cu Prioritate cronica unei piesa de teatru cu 7 bărbați care suferă în urma eșecurilor în relațiile cu femeile.

Totul pornește de la o nuntă eșuată: mirele este părăsit de mireasă chiar înainte de cununie – și astfel încep să fie depănate poveștile tuturor personajelor.

‘TESTOSTERON’ este o comedie pur masculină, cu glume despre femei, pe care s-ar putea să le guste și spectatoarele. Este, de fapt, o comedie cu şapte bărbaţi la o nuntă eşuată.

Marian Râlea interpretează tatăl a doi gemeni atipici. S-au născut în aceeași zi, dar din mame diferite. Unul dintre băieții săi, Kornel – ornitolog – se pregătește să se cunune cu o cunoscută actriță.

Însă, nunta nu mai are loc. Alicia îi spune lui Kornel că nu-l mai iubește chiar în timpul cununiei. Mireasa speră ca, odată apărut scandalul în presă, cariera ei de cântăreață va fi una de succes. Însă, dintre cei 7 bărbați, nu doar Kornel a fost înșelat.

Toți au avut eșecuri în relațiile cu femeile.

Din distribuție fac parte: Tudor Parvu, Lucian Iftime, Vlad Logigan, George Remes, Tudor Aaron Istodor, Marin Grigore. Regia îi aparține Zalan Zakarias. Andrzej Saramonowicz – autorul piesei ‘TESTOSTERON’ este dramaturg, scenarist, regizor şi producător de filme, unul dintre cei mai tineri scriitori de teatru din Polonia.

Spectacolul său s-a jucat în Bulgaria, Cehia, Ungaria, Estonia și Turcia.