Confidenţialitate

Suporter dinamovist, mort în spital după ce a fost agresat la finalul meciului Steaua-Dinamo

Un suporter în vârstă de 18 de ani al echipei de fotbal Dinamo Bucureşti a fost ucis după derby-ul de sâmbătă cu Steaua. Tânărul ar fi fost lovit cu o sticlă în cap de un susţinător al formaţiei rivale. Potrivit primelor date ale anchetei, altercaţia a avut loc în apropierea parcului Titan din Capitală.

Adrian Daniel Matei, din Bucureşti, s-a stins ieri la Spitalul Sf. Pantelimon din Capitală. Era în comă după ce sâmbătă a fost victima unui atac violent. Potrivit medicilor, tânărul a suferit un hematom cerebral sever, a fost operat, dar a murit. Deocamdata nu există date despre presupusul agresor.

O echipă de poliţişti de la Serviciul Omoruri, coordonată de un procuror, a declanşat o anchetă în acest caz şi urmează să verifice modul în care s-a produs altercaţia de sâmbătă seară, după meciul Steaua – Dinamo.

Institutul de Medicină Legală a trimis o echipă la spitalul Sf. Pantelimon pentru a ridica trupul victimei pentru autopsie.

Adrian Daniel Matei era jucător de hochei pe iarbă la echipa CS Antilopa şi elev în clasa a 12-a la Liceul Anghel Saligny.  Clubul Dinamo Bucureşti – prin vocea directorului sportiv Ionel Dănciulescu – a cerut   autorităţilor să-şi facă datoria şi să-i prindă cât mai repede pe autorii acestei crime. „Cerem dreptate! Suntem şocaţi că încă se mai pot produce astfel de drame şi că unele subspecii umane sunt capabile de astfel de fapte”, a precizat Ionel Dănciulescu.