Ştirea bravo: Cura de slăbire “Beton de Medeleni” (AUDIO)

Preotul Dan Damaschin, din Iaşi, a găsit o metodă originală pentru a cere ajutor pentru construcţia unei case pentru o familie necajită, cu 5 copii. Părintele promite o cură de slăbire sănătoasă, la sfârşitul căreia te alegi cu un corp mai subţire şi un suflet mai mare: trei ore pe zi la turnat beton sau cărat se vor vedea la cântar, promite preotul.

Voluntarii nu au întarziat să apară.

“Pentru că este vacanţă şi multă lume se confruntă cu kilogramele în plus, aş dori să vă prezint o reţetă de slăbit extraordinară. Facem jumătate de oră până la Medeleni şi turnăm ceva beton. Putem da jos cam două kilograme. Dacă nu ne iese la cântar, garantez că la următoarea ediţie vom repara greşeala” – astfel sună anunţul postat pe Facebook de preotul ieşean Dan Damaschin.

“Este un proiect de vacanţă şi toată lumea se plânge că ia în greutate – aşa că am zis să dăm vacanţă de la turci sau de la bulgari pe cea de la Medeleni pentru o familie cu cinci copii. Ce bucurie mai mare pentru copii să stea la casa lor.” explică Dan Damaschin pentru stirileprotv.ro.

Femeia pe care părintele Damaschin vrea să o ajute a rămas singură, sub cerul liber, cu cei 5 copii cu vârste între 4 şi 15 ani, după ce soţul ei a ajuns la închisoare.

Părintele a reuşit să adune  banii pentru materialele de construcţii pentru o casă nouă printr-o  campanie de strângere de fonduri, dar nu i-au ajuns şi pentru plata muncitorilor. Aşa i-a venit ideea anunţului.

Cura de slăbire “Beton de Medeleni” continuă până la finalizarea locuinţei. Cei interesaţi se pot înscrie pe pagina de Facebook a preotului Dan Damaschin.

 

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

sursa: stirileprotv.ro