Confidenţialitate

Ștefan Mandachi după 15 minute de protest #șîEu: ”Eu nu am trăit niciodată un asemenea moment de solidaritate între toţi românii”

Omul de afaceri Ștefan Mandachi a inaugurat vineri primul metru de autostradă în Moldova și a reușit să unească prin inițiativa #șîeu un număr foarte mare de participanți din toate colțurile țării care s-au oprit din ceea ce făceau, pentru 15 minute, la ora 15:00, pentru a protesta față de lipsa autostrăzilor.

”Eu nu am trăit niciodată un asemenea moment de solidaritate între toţi românii, fie că fac parte dintr-un partid politic, fie că sunt doctori, avocaţi, fie că au orice altă profesie. Avem o şansă unică să restartăm România acum (…) Românii sunt pentru prima dată după 30 de ani uniţi. (…) Nu mă voi lecui, nu mă voi linişti, până când nu voi avea autostradă aici, la Suceava, în Bucovina. Nu îmi doresc, nu mi-am dorit şi nu specializat în politică, nu voi face politică, îmi voi duce drumul înainte, idealul meu este să am autostradă de şi nu ar trebui să fie un ideal, ar trebui să fie un lucru normal, decent”, a spus Ștefan Mandachi în urmă cu puțin timp.