Ştefan Bănică pregăteşte lansarea single-ului “Acasă de Crăciun” – VIDEO

Ștefan Bănică a venit în această dimineaţă în Deşteptarea, pentru a anunţa datele şi oraşele unde urmează să susțină, în luna noiembrie, un turneu național.

Turneul va cuprinde 8 oraşe, astfel artistul se va opri în Râmnicu Vâlcea, Timişoara, Reşiţa, Craiova, Constanţa, Galaţi, Bacău şi Braşov.

În turneu, vor putea fi ascultate live hiturile lansate până acum de Ștefan Bănică, asteptate de public de fiecare data, dar și noile sale cântece, cum ar fi „Când nu vezi”, “Gură, taci!” sau cea mai noua colaborare a lui Ștefan Bănică, hitul „La masa mea” lansat alături de Cabron.

Aflat în studioul Europa FM, Ştefan Bănică a dezvăluit că pregăteşte lansarea unui single de Crăciun, pe care îl vom putea auzi, în premieră, la concertele susţinute la Sala Palatului din Bucureşti.

“Probabil săptămâna viitoare o să mai iasă un single nou, de data aceasta, de Crăciun. Un cântec de Crăciun care-mi place foarte mult şi mie şi băieţilor mei alături de care am înregistrat. Se numeşte Acasă de Crăciun. O să-l cântăm, evident, prima oară în spectacolele de Crăciun”, a mărturisit Ștefan Bănică în Deşteptarea.