Ştefan Bănică despre turneul naţional: “Mi se pare cea mai frumoasă parte a acestei meserii” – VIDEO

Ștefan Bănică  ajuns în această dimineaţă în Deşteptarea, unde a anunţat datele şi oraşele unde va susține în luna noiembrie un turneu național, care va cuprinde 8 orașe.

Fanii vor putea asculta live hiturile artistului, precum și cele mai recente single-uri lansate, “Gură, taci!” și “La masa mea”, înregistrat cu Cabron.

“Pe 15 noiembrie începe turneul la Râmnicu Vâlcea, la Sala Sporturilor, după aia 16 noiembrie la Timişoara, la Opera Naţională, 17 noiembrie la Reşiţa, la Casa de Cultură a Sindicatelor, 18 noiembrie la Craiova, la Sala Polivalentă. Stăm două zile acasă, ne revenim.

Pe 21 noiembrie plecăm la Constanţa, la Casa de Cultură a Sindicatelor, apoi pe 22 noiembrie suntem la Galaţi, tot la Casa de Cultură a Sindicatelor, 23 noiembrie ajungem la Bacău, la Teatrul de Vară Radu Beligan şi terminăm pe 24 noiembrie la Braşov, la Sala Sporturilor”, a declarat Ștefan Bănică.

“Până la urmă, aceasta mi se pare cea mai frumoasă parte a acestei meserii. Eşti în studio, înregistrezi, repeţi, ok. Până la urmă, rezultatul este când te vezi cu publicul tău, când cânţi ceea ce crezi că te reprezintă şi când e toată lumea fericită. Schimbul ăsta de energie, dintre public şi cel de pe scenă, n-ai să-l găseşti, niciodată, nici la repetiţii, nici în studio”, a mărturisit Ștefan Bănică în Deşteptarea.