Stația de metrou Aurel Vlaicu se redeschide luni

“Metrorex a găsit împreună cu Antreprenorul sistemului control-acces, soluțiile optime și sigure pentru reducerea timpilor de execuție și finalizarea mai devreme a lucrărilor. Astfel, luni, 31.07.2017, va fi deschisă stația Aurel Vlaicu, dar și accesul dinspre Bulevardul Dimitrie Cantemir și Splaiul Independenței (Hotel Horoscop) al stației Piața Unirii 1, cu o zi mai devreme față de data anunțată. La solicitarea Metrorex, constructorul a crescut mobilizarea pe șantier și lucrează intens pentru ca mâine să deschidă accesul călătorilor”, reiese dintr-un comunicat al Metrorex.

“Reamintim publicului călător că proiectul de modernizare a instalațiilor de control-acces se află în plin proces de implementare și că orice nereguli sesizate sunt transmise Constructorului pentru a fi remediate. Astfel, la finalul implementării tuturor lucrărilor, călătorii să poată beneficia de sisteme moderne pentru asigurarea unui transport sigur și confortabil”, precizează compania.

Metrorex a anunțat că în perioada 19 iulie — 29 august va realiza lucrările de modernizare a instalațiilor de taxare în 11 stații. Astfel, vor fi modernizate până la finele verii stațiile Piața Unirii 1 și 2, Eroii Revoluției, Păcii, Obor, Piața Victoriei 2, Piața Sudului, Eroilor, Politehnică, Preciziei, Gorjului.

Până pe 19 iulie, Metrorex a finalizat lucrările de modernizare la 42 de căi de acces din 20 de stații.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS