Confidenţialitate

Șoferul unui microbuz școlar din Galați, acuzat că a făcut propuneri indecente unor fetițe. Poliția face cercetări pentru agresiune sexuală | AUDIO

Anchetă la o școală din județul Galați, după ce mai mulți părinți au reclamat că șoferul microbuzului școlar le-ar fi pipăit fetițele și le-ar fi făcut propuneri indecente. Poliția face cercetări pentru agresiune sexuală. Și Inspectoratul Școlar anchetează cazul. Transmite Emanuela Turcu.

Mama unei fetițe de 12 ani, elevă în clasa a VI-a la Școala din Vârlezi, este prima care a mers la Poliție și a depus plângere împotriva șoferului de pe microbuzul școlar. Mirela susține că fiica sa a fost atinsă și pipăită de șoferul școlii. Exemplul său va fi luat și de Ioan, tatăl unei alte fetițe căreia șoferul microbuzului școlar i-ar fi făcut o propunere ce nu se cuvenea.

„Mă duc să fac o plângere să-i explic că nu este normal, nu mi se pare corect ca șoferul școlii să-i propună unei fete de 12 ani și ceva, de 13 ani să se ducă cu el”, a spus tatăl fetiței.

Și alți părinți s-au plâns de comportamentul necuviincios al șoferului de la școală.

Șoferul microbuzului: Scandalul este unul politic. Să-și dea demisia și directorului școlii și mi-o dau și eu

Bărbatul însă neagă toate acuzațiile și susține că tot scandalul este orchestrat politic.

„Exact după ce s-au terminat alegerile au zis <<Nu l-ați dat încă afară>>. Să-și dea și directorul școlii demisia și eu”, a spus șoferul microbuzului.

Poliția din Galați: A fost întocmit dosar penal și efectuează cercetări pentru agresiune sexuală

Poliția a deschis un dosar penal în urma scandalului iscat la școala din Vârlezi.

„În urma sesizării, polițiștii au întocmit dosar penal și efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunii de agresiune sexuală”, a spus Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Poliției din Galați.

Inspectoratul Școlar: Este important să vedem ce s-a întâmplat

Și Inspectoratul Școlar face anchetă la școala din Vârlezi.

„Este foarte important să vedem ce s-a întâmplat. Dacă într-adevăr va fi vreo vină de vreo parte, se vor lua măsurile care se impun”, a spus profesorul Adrian Silvestru.

Dacă acuzațiile la adresa șoferului se adeveresc cu probe, acesta va fi dat afară de la școală și ar putea ajunge după gratii.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Citește și: Traficanți înarmați cu pistoale neautorizate, prinși de procurori în timp ce vindeau cocaină. Polițiștii au ridicat de la ei 765 de grame de cocaină | AUDIO

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.