Confidenţialitate

Traficanți înarmați cu pistoale neautorizate, prinși de procurori în timp ce vindeau cocaină. Polițiștii au ridicat de la ei 765 de grame de cocaină | AUDIO

Doi traficanţi înarmaţi cu pistoale au fost prinşi de procurori în timp ce vindeau cocaină. Într-o singură săptămână, unul dintre suspecți a vândut aproape 400 de grame de cocaină pentru 53.000 de lei și 5000 de euro. Cei doi aveau pistoale nesupuse autorizării.

Procurorii susţin că, pe 31 martie şi 7 aprilie, unul dintre inculpaţi a vândut aproape 370 de grame de cocaină pentru suma de 53.000 de lei şi 5.000 de euro.

La data de 7 aprilie, cei doi inculpaţi au deţinut, în vederea vânzării, alte aproape 400 de grame de cocaină.

Procurorii DIICOT – Structura Centrală – i-au reţinut, ieri, pe cei doi și îi vor prezenta Tribunalului Bucureşti astăzi cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

În urma percheziţiilor corporale, au fost descoperite şi ridicate două pistoale, nesupuse autorizării, mai multe carduri bancare, un cuţit și 10 telefoane mobile. În total, pe parcursul cercetărilor a fost ridicată o cantitate de 765 de grame de cocaină.

Sursa foto: Unsplash / Scott Rodgerson

Citește și: Timișoara: Percheziții la Primărie în biroul viceprimarului. Dosarul are legătură cu compania locală de termoficare | AUDIO

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.