GALAŢI: A recidivat şoferul care a ucis doi copii în timp ce conducea fără permis

Șoferul din Galați care a ucis doi copii, într-un accident rutier în timp ce conducea fără permis, a fost prins din nou la volan.

Bărbatul a fost depistat pe un drum comunal, în timp ce transporta lemne furate.

Este pentru a treia oară în mai puțin de doi ani când este prins de poliție conducând fără permis pe drumurile publice – transmite corespondentul Europa FM, Emanuela Turcu.

Ivanciu Corcioveiu s-a ales cu un nou dosar penal pentru conducere fără permis pe drumurile publice, dar și pentru sustragere de material lemnos.

Și în momentul producerii tragicului accident de la Foltești se afla la volan tot fără să aibă permis, iar cu câteva luni înainte se alegea cu dosar penal pentru aceeași faptă.

Pentru accidentul mortal de la Foltești a fost condamnat, în primă instanță, la 5 ani de închisoare fiind găsit vinovat de ucidere din culpă, conducere fără permis și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

La sfârșitul săptămânii trecute, Ivanciu Corcioveiu a fost prins de polițiștii de frontieră la Vama Oancea, în timp ce încerca să fugă din țară, înainte cu doar o săptămână ca instanța Curții de Apel Galați să pronunțe sentința definitivă în cazul accidentului de la Foltești.

În septembrie 2016, aflat la bordul unei mașini care circula cu viteză excesivă, Corcioveiu a intrat în plin într-un grup de copii care se jucau pe trotuar.

Doi băieți în vârstă de 8 ani au murit pe loc. Imediat după accident, el a părăsit locul faptei și, ajutat de doi complici, a fugit din țară.

A fost prins în Italia, la Florența, și arestat, apoi pus în libertate sub control judiciar.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS