Confidenţialitate

Șofer fără permis de conducere, prins cu focuri de armă în București

Un şofer în vârstă de 33 de ani din Ilfov a fost urmărit în trafic, ieri noapte, în Capitală. Pentru a-l opri, poliţiştii au tras focuri de armă. Prins pe Autostrada Soarelui, polițiștii au constatat că bărbatul nu avea permis de conducere.

Polițiștii Brigăzii Rutiere au încercat să oprească un șofer dar acesta a accelerat și-a continuat drumul.

Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului pe Calea Văcărești, iar urmărirea a continuat pe Șoseaua Mihai Bravu, pe Bld Camil Ressu, până la intersecția cu Bld. Liviu Rebreanu, unde polițiștii au reușit să depășească mașina urmărită. Unul dintre polițiști a coborat din mașina Poliției pentru a-l imobiliza pe șofer, dar acesta a demarat și a lovit autospeciala.

În acel moment, polițistul a tras 4 focuri în plan vertical și unul în direcția roților mașinii, după care a continuat urmărirea, împreună cu mai multe echipaje ale poliției rutiere.

În cele din urmă mațina a fost oprită pe Autostrada Soarelui. Șoferul, aflat singur în mașină, a fost dus la sediul Brigăzii Rutiere și a reieșit că bărbatul de 33 de ani, din județul Ilfov, nu are permis de conducere.

Acesta e cercetat pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere.