Confidenţialitate

Simona Halep joacă în premieră la Washington

Simona Halep debutează marți la Washington – ea este principala favorită a turneului WTA și o va întîlni în runda inaugurală pe americanca Sloane Stephens.

Românca aflată pe locul 2 mondial spune că înainte de US Open și-ar fi dorit să evolueze la Stanford, unde a cerut un wild-card. Organizatorii competiției de categorie Premier au preferat să îi acorde însă o invitație Mariei Şarapova.

Această decizie l-a nemulțumit, printre alții, și pe antrenorul Serenei Williams, Patrick Mouratoglou, care cere reguli prin care să fie interzisă acordarea de wild-card-uri pentru jucătorii reveniți în circuit după ce au fost suspendați pentru dopaj.

Înaintea meciului cu Sloane Stephens, programat marți la ora 20.50, ora României, Halep a acordat un interviu pentru Washington Post, în care a vorbit din nou despre colaborarea din ce în ce mai bună cu antrenorul Darren Cahill. Ea a dezvăluit că în liceu i-a plăcut mult matematica, lucru care o ajută și în tenis, prin găsirea unghiurilor în teren, și a mai spus că se vede jucînd pînă la cel mult 33 de ani.