Confidenţialitate

#șîeu Mașinile s-au oprit în București, studenții și elevii au ieșit la protest în Piața Universității

Mașinile s-au oprit pe Bulevardul Aviatorilor unde traficul este restricționat acum. În Piața Victoriei, în fața Guvernului drumul a fost blocat de oameni, care au oprit mașinile pe avarii. Sunt câteva sute de manifestanți în Piața Universității, unde studenții și elevii au ieșit la protestul #șîeu.

Nu doar în București oamenii s-au oprit din treabă pentru 15 minute, fiind observat același comportament în numeroase orașe, după cum ne-au relatat participanții în direct la Europa FM, în Ediția Specială ”România Neterminată”.

Pe mai multe șantiere, muncitorii s-au oprit pentru 15 minute, putând fi văzuți grupați pe șantier pentru o pauză de protest.

Zeci de firme, primării, echipe sportive, personalităţi și sindicate au anunțat că iau parte azi, de la ora 15, la protestul de 15 minute. Pe Facebook, ING a postat o imagine din sediu cu următorul comentariu ”Uneori e bine sa faci o pauza de 15 minute, sa te bucuri de priveliste si sa te gandesti la pasul urmator… #șîeu”

În special în zonele unde sunt sediile corporațiilor, angajații au ieșit în fața clădirilor pentru 15 minute de pauză la ora 15.

Prin intermediul unui scurt clip video, Ambasada Regatului Danemarcei în România își arată susținerea pentru campania #șîeu

Ediția Specială România Neterminată