SIBIU: 2 decese suspecte. Victimele s-au intoxicat cu ciuperci sau alcool contrafăcut

Trupurile a doi bărbați din Botoșani, care erau angajați ai unei firme de exploatare a lemnului, au fost găsite de polițiștii rurali din Mediaș.

Decesele sunt unele suspecte.

„Marți, în jurul orei 07:45, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Mediaș au fost sesizați despre faptul că, în apropierea unui canton din extravilanul localității Boian, se află trupul decedat al unui bărbat în vârstă de 45 de ani. În aceeași dimineață, în jurul orei 10:17, polițiștii au fost sesizați din nou despre faptul că, la o distanță de aproximativ un kilometru față de cantonul în cauză, pe un drum forestier, se află cadavrul unui alt bărbat, în vârstă de 51 de ani”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

„Din primele cercetări efectuate la fața locului, pe trupurile celor doi nu au fost constatate urme de violență. Decedații au fost preluați de Serviciul de Medicină Legală Sibiu pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzelor care au condus la deces. În ambele cazuri, cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Mediaș sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a adăugat Elena Walter.

Surse din anchetă  au declarat, pentru Mediafax, că  în jurul celor doi au fost găsite sticle de alcool, motiv pentru care oamenii legii merg pe ipoteza că cei doi au murit intoxicate. O altă ipoteză luată în calcul este aceea ca ambii bărbați să fi mâncat ciuperci otrăvitoare.

La Iași, zece oameni au murit după ce au băut spirt contrafăcut. Poliția face cercetări în acest caz, fiind deshumate cadavre.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS