Sergiu Stoiadin: Jazzul nu trebuie să fie underground (AUDIO)

Producătorul JAZZ avem!, spectacol care va avea loc joi în Music Club din Bucureşti, a vorbit în direct la Europa FM despre pregătirile pentru eveniment.

Sergiu Stoiadin, producătorul ‘JAZZ avem!’, a intrat în direct cu Radu Constantinescu în emisiunea ‘Drum cu Prioritate’ pentru a vorbi despre cum prinde contur unul dintre cele mai populare evenimente de gen din România.

‘Aşteptăm toţi iubitorii de jazz pentru a doua ediţie de toamnă. Prima a fost luna trecută, la finalul lunii septembrie. În fiecare lună ne-am propus să le arătăm bucureştenilor şi iubitorilor de jazz, în primul rând, că se cântă jazz şi în locuri de calitate, într-un club frumos, nu este ceva doar de undeground’, a explicat Sergiu Stoiadin la Europa FM.

‘JAZZ avem!’ este un concept independent care îşi propune să aduca jazz-ul din zona underground la ‘lumină’.

În ultima zi de joi a lunii octombrie, în Music Club, iubitorii de jazz vor avea ocazia să urmărească un spectacol inedit pus în scenă de Mara&Kultstudio, Peter Sarosi&Azara şi Mario&The Teachers. De la ora 21:00, pe 25 octombrie, Cătălin Ştefănescu, gazda evenimentelor JAZZ avem!, vă va introduce în atmosfera de visare şi relaxare, specifice întâlnirilor cu muzica jazz.

Preţul unui bilet este de 30 de lei iar rezervările se pot face la numărul 0720.887.115.

A luat fiinţă în Bucureşti, în parteneriat cu Music Club, un loc cu tradiţie în ceea ce priveşte muzica live, şi cu sprijinul prezentatorului TV Cătălin Ştefănescu.