Confidenţialitate

Ședința solemnă a Senatului și Camerei Deputaților României consacrată împlinirii a 28 de ani de la Revoluția română din decembrie 1989 – VIDEO LIVE

De la ora 14 este programată Ședința solemnă a Senatului și Camerei Deputaților României consacrată împlinirii a 28 de ani de la Revoluția română din decembrie 1989.

Birourile permanente reunite ale Senatului şi Camerei Deputaţilor au decis convocarea şedinţei solemne la solicitarea grupurilor parlamentare ale PNL.

”Având în vedere că niciodată nu trebuie să uităm jertfa celor care s-au sacrificat pentru eliberarea românilor de sub jugul comunist, grupurile parlamentare PNL din Senat şi Camera Deputaţilor vă solicită organizarea unei şedinţe solemne comune în data de 21 decembrie 2017, dedicată împlinirii a 28 de ani de la Revoluţia Română din anul 1989”, au transmis liberalii.

Pe pagina de Facebook Europa FM, dar și pe www.europafm.ro veți putea urmări live din Parlament Ședința solemnă a Senatului și Camerei Deputaților României consacrată împlinirii a 28 de ani de la Revoluția română din decembrie 1989.

Protestele din Timișoara, București  și din alte mari orașe au făcut în total, peste 7 mii de victime: morți (peste 1.200), răniți și persoane private de libertate, în închisori și unități militare.

Generalul Dan Voinea spune că în cei 27 de ani, procurorii au constituit peste 40 de dosare penale, în urma cărora aproximativ 50 de persoane au fost condamnate definitiv. Printre acestea se află foștii miniștri Victor Atanasie Stănculescu și Mihai Chițac. Nu însă și cel mai important lider al mișcării, Ion Iliescu, spunea magistratul Dan Voinea într-un interviu acordat, în exclusivitate Europa FM, în urmă cu un an.